+ Contact
+ Harta site
CAUTARE
Go
+ homepage + CURSURI + SERVICII + TURISM + EDITURA + Cercetare

+ Home
EDITURA IRECSON

+ ISTORIE
+ RELATII PUBLICE
+ FORMARE PROFESIONALA
+ MARKETING
+ SPIRITUALITATE
+ ECONOMIE
+ RESURSE UMANE
+ TURISM
+ POLITIC
+ JURIDICO-ECONOMIC
+ TERAPII NECONVENTIONALE
TIPAR DIGITAL


CONTACT



EDITURA IRECSON: > TURISM
ÃŽNDREPTAR GASTRONOMIC PENTRU AGROTURISM

Autor:Mariana Drãgoi
An aparitie:2006
Nr pagini:128
Format:14,5 x 21 cm
ISBN:978-973-7694-15-7 (973-7694-15-5)
Pret: 8.00 lei
cumpãrã
Aceasta lucrare vine in sprijinul celor interesati a se califica in domeniul gastronomiei, precum si in specializarea bucatarilor existenti din acest domeniu. Majoritatea alimentelor folosite de om in alimentatie nu sunt consumate ca atare, ci dupa o prelucrare prealabila care are ca rezultat cresterea digestibilitatii acestora. Preocuparea pentru realizarea de preparate cat mai gustoase si mai atragatoare a existat inca din cele mai vechi timpuri, astfel luand nastere gastronomia, care este arta de a prepara mancaruri alese si gustoase sau insusirea de a le aprecia valoarea. Nutritia are posibilitatea sa intervina pozitiv datorita a doua insusiri de baza ale omului: variabilitatea si adaptabilitatea. Simplificarea alimentatiei si adaptarea ei corecta la nevoile nutritionale ale omului raman preocupari permanente si in viitor.

Contact | Politica de confidentialitate | Termeni de utilizare | Harta sitului
IRECSON 2007