Servicii de catering pentru participantii la cursurile desfasurate in Bucuresti in perioda februarie – octombrie 2012.
Cursurile se vor desfasura in cadrul proiectului „Program de dezvoltare a resurselor umane din cadrul entitatilor Retelei Nationale pentru Inovare si Transfer Tehnologic (ReNITT) in domeniul, managementului in vederea eficientizarii procesului de transfer tehnologic”
Cursurile se vor desfasura, de regula, in weekend (vineri, sambata, duminica).
Numarul de zile pentru care se solicita servicii de catering : 84
Numar de cursuri : 9
Durata cursuri:
Tip 1 – 6 zile (2 sesiuni)
|
Tip 4 –11 zile (2 sesiuni)
|
Tip 7– 6 zile
|
Tip 2 – 9 zile/
|
Tip 5 - 6 zile
|
Tip 8 – 6 zile
|
Tip 3 – 6 zile
|
Tip 6– 6 zile
|
Tip 9 – 6 zile
|
Nr. total sesiuni de formare: 11
Numar estimat de participanti la fiecare sesiune de formare: max 15.
In cadrul fiecarului tip de curs timpul alocat zilnic activitatii de formare este de:
Tipul:1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9 - 8 ore /zi
Tipul: 4 – 4 ore /zi
Serviciile vor consta in:
1 Asigurarea mesei de pranz (tip bufet suedez) si a doua pauze de cafea pentru participantii la cursurile de tipul 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 si 9 (cursurile cu o durata de 8 ore pe zi).
Masa de pranz va contine preparate intr-un un meniu variat dupa cum urmeaza:
a) minim 4 sortimente de aperitive reci pe baza de oua, peste, legume, branzeturi (minim 1 sortiment va fi vegetarian);
b) minim 2 sortimente de salate 100% vegetariene;
c) minim 2 sortimente de salate combinate: legume + peste/pui/paste fainoase;
d) minim 4 sortimente de aperitive calde, care sa contina obligatoriu legume/peste/pui/porc (minim 1 sortiment va fi vegetarian);
e) minim 3 sortimente de garnituri (legume/orez);
f) minim 2 sortimente de paine: alba/neagra;
g) minim 3 sortimente de desert, inclusiv fructe;
h) minim 1 sortiment de bauturi racoritoare carbogazoase;
i) minim 1 sortiment de bauturi racoritoare necarbogazoase (tip sucuri naturale fara adaos de zahar);
j) apa minerala carbogazoasa si plata.
Pentru fiecare persoana la masa de pranz se vor asigura urmatoarele cantitati:
- min. 500 g cumulat din sortimentele de la pct. a)...e)
- min. 100 g din sortimentul f)
- min. 100 g din sortimentul g)
min. 500 ml cumulat din sortimentele de la pct. i)...j).
Fiecare pauza de cafea va contine:
i) Cafea filtru (tip espresso lung)
ii) Ceai (cel putin 2 sortimente, de tipul ceai negru/verde/fructe de padure)
iii) Apa minerala carbogazoasa si plata
iv) Patiserie dulce si sarata.
Pentru fiecare persoana la fiecare pauza de cafea se vor asigura urmatoarele cantitati:
- min. 200 ml cumulat din sortimentele de la pct. i)...ii)
- min. 500 ml din sortimentul iii)
- min. 200 g din sortimentul iv).
2 Asigurarea unei pauze de cafea pentru participantii la cursurile de tipul 4 (cursurile cu o durata de 4 ore pe zi)
Pauza de cafea va contine:
i) Cafea filtru (tip espresso lung)
ii) Ceai (cel putin 2 sortimente, de tipul ceai negru/verde/fructe de padure)
iii) Apa minerala carbogazoasa si plata
iv) Patiserie dulce si sarata.
Pentru fiecare persoana la fiecare pauza de cafea se vor asigura urmatoarele cantitati:
- min. 200 ml cumulat din sortimentele de la pct. i)...ii)
- min. 500 ml din sortimentul iii)
- min. 300 g din sortimentul iv).
Ofertantul va pune la dispozitie achizitorului logistica necesara pentru servirea mesei de pranz si a pauzelor de cafea.
|