+ Contact
+ Harta site
CAUTARE
Go
+ homepage + CURSURI + SERVICII + EDITURA + Cercetare

+ Home


+ Home > > Noutati


  Eveniment caritabil
 
   

Scopul organizarii acestui eveniment este acela de a ajuta la continuarea construirii unei bisericute din nordul Moldovei, inceputa de aproximativ doua decenii ( Biserica Izvorul Tamaduirii, din orasul Dorohoi, Judetul Botosani, cartier Trestiana).

Cei care vor da curs invitatiei noastre, se pot bucura, in cadrul programului pe care il oferim, de prezenta doamnei Geta HEIMERL, psiholog si scriitor, care va sustine un workshop despre "Cuvantul care zideste", introducandu-ne, in acelasi timp, in lumea Povestilor cu Ingeri scrise chiar de ea, de prezenta domnului Gheorghe IOVU denumit si "doctor de suflete" prin muzica terapeutica, de inspiratie divina, pe care o creeaza si interpreteaza. In cadrul acestui eveniment, domnul Gheorghe Iovu va lansa, in premiera, C.D.-ul Fii Luminii si ne va incanta auzul, in mod special, cu melodia Intoarcerea Dacilor, o melodie care a atins sufletele tuturor celor care au ascultat-o, din tara si din afara tarii. Muzica lui Gheorghe Iovu este cunoscuta si apreciata atat in tara cat si peste hotare unde a tinut numeroase concerte. Asociatia Young GoldFish ne va prezenta abilitatile copiilor cu dizabilitati, care vor sprijini evenimentul nostru: Miruna Cardos, Presedinte al Asociatiei Young GoldFish, ne va spune, in cateva cuvinte, povestea ei de viata, povestea fericita a unei fete care a reusit sa transforme, o usoara deficienta, intr-o calitate, Petra Pintelei, studenta la Relatii Internationale, cunoscatoare a sase limbi straine, va sustine un moment vocal, Raluca Vlaicu, eleva in clasa a IV-a, la Scoala pentru Deficienti de Vedere din Bucuresti, va sustine un moment muzical la orga, Andrei Moraru, elev in clasa aVIII-a, la aceeasi Scoala pentru Deficienti de Vedere, va sustine un moment vocal.

Parteneri media: Calendar Evenimente, Business Woman Magazine, Asociatia Young GoldFish, www.vinsieu.ro, http://www.goingout.ro , BodyMindSpirit Festival, http://www.traiesteconstient.ro ,etc. (lista ramane deschisa)...

Pentru mai multe detalii despre eveniment va rugam sa va adresati:

Violeta Tanasa,

Organizator eveniment si P.R. Manager
mobil: +4/ 0745.690.532
e-mail: violetatanasa2004@yahoo.com

 


 Contact | Politica de confidentialitate | Termeni de utilizare | Harta sitului
IRECSON 2007
List error -DB Error: no such table