+ Contact
+ Harta site
CAUTARE
Go
+ homepage + CURSURI + SERVICII + EDITURA + Cercetare

+ Home


+ Home > > Noutati


  “Gheorghe Iovu – noul CD – “Fii luminii” – Joi, 28 noiembrie ora 18:00 – Galeria IRECSON”
 
   

Gheorghe Iovu este singurul compozitor de muzica terapeutica din Romania. A sustinut concerte in SUA, Franta, Germania, Bulgaria, Italia, Spania, Romania.
Prin muzica sa, Gheorghe Iovu vindeca suferinte, schimba destine, aduce linistea, bucuria si frumosul in sufletele oamenilor. Muzica lui Gheorghe Iovu face bine sufletelor, fie ele sanatoase, ori bolnave.
De ce, muzica terapeutica? Termenul nu-i apartine. Insa raspunsul este limpede: muzica sa este o “ muzica ce se apropie de partea sufleteasca a omului si cauta sa faca ordine in suflet”, Cel care asculta creatiile lui Gheorghe Iovu doar ca fond muzical, fiind concentrat la alte lucruri, se va simti mai relaxat, mai bine dispus, si va constata ca ca i s-a schimbat in (mai) bine atitudinea fata de viata, de oameni, de propria persoana.
“Doctorul de suflete” cum i se mai spune, compozitorul si interpretul Gheorghe Iovu este un deschizator de drumuri in meloterapie, nu numai in cea romaneasca cat si in cea internationala, muzica creata de el fiind folosita in multe centre medicale din lume.
Considerat deschizator de drumuri in meloterapie nu numai datorita muzicii sale cat si a modului in care o daruieste, Gheorghe Iovu este un muzician inspirit de Dumnezeu, care traieste prin muzica, spre binele semenilor sai.

Geta Heimerl, psiholog si scriitor - aduce un plus de speranta si valoare vietii prin povestile ei. Inedite, gingase si pline de forta spirituala, scrierile sale se adreseaza fiecarei varste, oricarui suflet obosit sau impovarat. Povestile Getei Heimerl sunt de inspiratie Divina, sursa subiectelor fiind Lumea de Acasa, lumea iubirii si armoniei.
Prin pacea pe care o presara in suflete, scrierile ei au fost denumite ca fiind tamaduitoare.
Datorita intelesurilor deosebite, a energiei positive pe care o daruiesc, dupa povestile Getei Heimerl s-au facut scenete de teatru, jucate de cei mici; se asculta in centrele de copii autisti si nu numai…Sunt copii care ascutand-o, au luat-o ca exemplu, au inceput sa scrie, sa fie publicati in diverse reviste, sa castige premii. La o Universitate din Italia, sectia de limba romana lucreaza si prin povestile Getei Heimerl. Radio Spania, care are o emisiune in limba romana, ii folosesc povestile de fiecare data. A editat mai multe CD-uri, colaborand si cu marii nostri actori Florin Piersic, Daniela Nane si Florin Piersic junior. Geta Heimerl este un suflet indragostit de copii, de copilul din fiecare, care reuseste ca prin scrierile sale sa ne apropie cu bucurie si iubire de Lumea Tatalui Ceresc.

Invitatie


 Contact | Politica de confidentialitate | Termeni de utilizare | Harta sitului
IRECSON 2007
List error -DB Error: no such table