+ Contact
+ Harta site
CAUTARE
Go
+ homepage + CURSURI + SERVICII + EDITURA + Cercetare

+ Home
CURSURI

+ Management
+ Marketing ºi Vânzãri
+ Resurse Umane
+ Turism
+ Contabilitate ºi Fiscalitate
+ Limbi strãine
+ Excelenþã în Comunicare
+ Achiziþii publice
+ E-learning
+ Home > CURSURI > Management


  Indreptar gastronomic pentru agroturism
 
   

Autor: Mariana Dragoi

An aparitie: 2006

ISBN: 978-973-7694-15-7

 

Aceasta lucrare vine in sprijinul celor interesati a se califica in domeniul gastronomiei, precum si in specializarea bucatarilor existenti din acest domeniu.
Majoritatea alimentelor folosite de om in alimentatie nu sunt consumate ca atare, ci dupa o prelucrare prealabila care are ca rezultat cresterea digestibilitatii acestora.

Preocuparea pentru realizarea de preparate cat mai gustoase si mai atragatoare a existat inca din cele mai vechi timpuri, astfel luand nastere gastronomia, care este arta de a prepara mancaruri alese si gustoase sau insusirea de a le aprecia valoarea.
Nutritia are posibilitatea sa intervina pozitiv datorita a doua insusiri de baza ale omului: variabilitatea si adaptabilitatea. Simplificarea alimentatiei si adaptarea ei corecta la nevoile nutritionale ale omului raman preocupari permanente si in viitor.


 
8.00 lei
cumpãrã
 



Contact | Politica de confidentialitate | Termeni de utilizare | Harta sitului
IRECSON 2007
List error -DB Error: no such table