+ Contact
+ Harta site
CAUTARE
Go
+ homepage + CURSURI + SERVICII + EDITURA + Cercetare

+ Home
CURSURI

- Management
+ Marketing ºi Vânzãri
+ Resurse Umane
+ Turism
+ Contabilitate ºi Fiscalitate
+ Limbi strãine
+ Excelenþã în Comunicare
+ Achiziþii publice
+ E-learning

Misiunea Colegiului de Management este de a contribui la formarea profesionala a adultilor prin programe de calificare, initiere, specializare si perfectionare la Standardele Uniunii Europene in domeniul managementului.

+ Home > CURSURI > Management

  Colegiul de Management
 
   Manager de Proiect
Obiectiv: Cursul isi propune sa ofere participantilor o intelegere sistematica si practica a managementului proiectelor, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele acestora in domeniu pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.
+ mai mult
 
   Formator
Cursul se adreseaza formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai informale, precum si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie.
+ mai mult
 
   Manager de Inovare
Obiectiv: In contextul dezvoltarii europene sub deviza Europa 2020-Europa Inovarii, locul managerului de inovare se regaseste in toate domeniile de activitate (productie, agricultura, constructii, comert, administratie, publicitate, etc.). Prezenta acestei ocupatii in COR indica faptul ca si in Romania aceasta meserie este regasita din ce in ce mai des, in special in domeniile de activitate care au deschidere catre nou.
+ mai mult
 
   Manager al Sistemelor de Management al Calitatii
Managementul oricarei organizatii isi doreste performanta, realizarea de profit, depasirea concurentei si, nu in ultimul rand, multumirea clientilor sai si castigarea de noi clienti si piete. Calea spre indeplinirea acestor deziderate poate fi scurtata prin aplicarea principiilor si mecanismelor sistemelor de management al calitatii.
+ mai mult
 
  Recomandari 
 Formator
Cursul se adreseaza formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai ...
+ vezi cursul
 
 Manager de Proiect
Cursul se adreseaz persoanelor care lucreaz ca manageri de proiect, membrilor echipelor de proiect...
+ vezi cursul
 
 Manager marketing
Cursul i propune sprijinirea participanilor n nsusirea unor instrumente
+ vezi cursul
 


  Cariera  
 
Managementul carierei
Pentru cursanti si solicitantii de practica care intra intr-un proces de reconversie profesionala sau vin pentru prima data in contact cu piata fortei de munca, IRECSON asigura - prin Departamentul de Recrutare, Evaluare si Plasare - consiliere pentru gasirea unui loc de munca.
+ mai mult
 
 
Cercetare
Cercetarea cuprinde elaborarea de manuale i lucrri specifice domeniului. De asemenea include i proiectele de cercetare aplicativ n acest domeniu. Cercetarea colegiului este parte component a planului de cercetare a Institutului IRECSON.
+ mai mult
 

Contact | Politica de confidentialitate | Termeni de utilizare | Harta sitului
IRECSON 2007
List error -DB Error: no such table